marți, 15 decembrie 2015

Implinire

Lucrul central al vietii noastre este acela ca 
Cel care ne-a creat 
a intrat in inimile noastre si locuieste intr-un fel cu adevarat miraculos. 
El a inceput sa implineasca acele lucruri pentru noi, 
pe care nu le-am putea face niciodata singuri.
Big Book of Alcoholici Anonimi

Un lucru de care sunt absolut sigur este ca Cel care m-a creat, Dumnezeu, locuieste in inima mea si realizeaza miracole in viata mea de zi-cu-zi. Cel mai mare miracol, cred eu, este acela de a fi constient de El, de a sti ca El vegheaza in tot ce se intampla in viata mea. Puterea Lui este infinita. Daca nu as fi fost constient de Dumnezeu, cred ca nu as fi putut lucra acest program. Ceea ce ma ajuta zilnic sa merg spre implinirea scopului de a fi abstinent este constientizarea ca Dumnezeu poate implini toate.
Eu nu pot schimba ce e in inima mea, dar Dumnezeu poate. Nu pot, singur, sa schimb obisnuinte de o viata intreaga, dar Dumnezeu ma poate motiva spre schimbare. Nu pot sa-mi iert toata durerea pe care mi-am provocat-o mie ori celor din jur, dar Dumnezeu imi poate usura inima si ma poate ajuta sa iert stiind ca El ma iarta. Nu e nimic sa nu pot implini cand dau mana la Domnul si Il las pe El sa ma conduca.

Azi imi voi aminti . . .
Il las pe Dumnezeu sa ma conduca intr-o relatie tot mai profunda cu El, astfel incat sa pot implini marea provocare de a invinge alimentarea compulsiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Contact 12 Pasi